2012. május 24., csütörtök

Kék/Blue


Egy egyszerű kompozíció monokróm színekre és textúrákra hangolva. A/5 alap. Tus, akvarell. A közelmúltban egy kis méretű album gondolatával foglalkozom, melyet szeretnék megszerkeszteni és talán realizálni is a közeljövőben. Az album elsősorban ezekkel a már bemutatott akvarelles képekkel foglalkozna. A végleges verzió még igen messze van, de addig is nem kizárt, hogy a tervezési folyamat is felkerül.


A simple composition tuned to textures and monochrome colours. A/5 base. Black ink, aquarelle. In the past days I was thinking about a small album for my aquarelle pictures. I wish to design it and perhaps later create it. A finished version in in the far future, but until then, I'll try to show the design process.

2012. május 20., vasárnap

Akvarellek


Hosszú idő telt el azóta, hogy utoljára képet tettem fel ide. Az igazság az, hogy részben időm, kedvem és alkalmam sem volt új dolgokat csinálni, feltenni. Részben azért, mert jelszófelejtési láncolatba kerültem. A fenti kép egy hosszú sorozat része, melyet másutt részben már közzétettem, de itt még egy sem jelent meg belőlük. A munkák egytől-egyig A/5-ös alapra készültek, kb. 2-3 cm papír maradt körben. Részben azért, mert kínszenvedés manapság rendes enyves papírragaszót találni. Tus, akvarell. Ettől kezdve igyekszem kicsit sűrűbben új dolgokat feltenni.


A long time has passed, since I post a picture here. The truth is, that I didn't have the time, appetite and chance to make new things and post. Partly because I felt into a "password forgetting" vertigo... This picture is a part of a long series, wich I posted somewhere else, but none of them placed here before. The pictures began with an A/5 basic size, later with 2-3 cm borders. Partly because adhesive paperband is a miracle in Hungary... Black ink, aquarelle. From now on I'll try to post new things more often.